Algemeen
Activiteiten
Producten
introductie/Producten| 15/07/24 - 20:11:23|

Content Management System (cms)
U wilt als ondernemer graag zelf uw website voorzien van het laatste nieuws, de financieele verslagen, personeelsadvertenties, etc. zonder afhankelijk te zijn van een derde partij. Dit alles moet niet te moeilijk zijn, en zou met een minimale leercurve door uw personeel onderhouden moeten kunnen worden. Voor dit doeleinde heeft Scorpion reeds jaren een 'in eigen huis' ontwikkeld content management systeem.

Het cms heeft een aantal standaard componenten (pagina-beheer, template-beheer, gebruikers-beheer, site-statistieken), maar is tevens naar wens uit te breiden met o.a. een agenda, een bulletinboard, een chat, een forum, een poll en nog veel meer. Hiernaast kunnen er op verzoek klantspecifieke maatwerk-modules in worden opgenomen.

Voorbeeldsites:

Sport:
Site: http://www.des.isdeclub.nl
- Layout: Ontwerpbureau VIQ
- Implementatie: Scorpion / Ontwerpbureau VIQ

Internet Service Provider (ISP) Control Panel
Hosting bedrijven willen hun klanten steeds vaker zelf toegang geven tot het beheer van diverse 'internetdomeinnaam' specifieke instellingen. Aan de ene kant geeft dit meer vrijheid voor de klant en aan de andere kant bespaard dit veel tijd voor de helpdesk van de ISP. Scorpion ontwikkelde in samenwerking met de Dienst Technische Ondersteuning (DTO) van de TU-Delft en hosting provider Prolocation.net een Control Panel voor haar klanten.